Img
Керівникам, головним бухгалтерам, бухгалтерам транспортних підприємств
   Шановні партнери!

Просимо при оформленні бухгалтерских документів (рахунків-фактур, акта виконаних робіт, податкової накладної) керуватися інформацією, вказаній в договорі – заявці. В перерахованих документах слід зазначати:
• наіменування Замовника та Виконавця (Експедитора);
• місце складання документу;
• номер та дату, котра повинна бути не раніш дати завершення послуг;
• номер та дату рамочного договору при його наявності;
• обов'язково маршрут перевезення з вказанням місця завантаження, пунктами пропуску на кордоні, місцем митного оформлення вантажу (при міжнародних перевезеннях) та місцем доставки/вивантаження товару;
• марку та номер транспортного засобу;
• оригінал підпису особи, відповідальної за оформлення документів, завіреної основною печаткою підприємства.

Одиниці виміру, вказані в первинних документах повинні відповідати одиницям виміру, вказаним в зареєстрованих в єдиній базі податкових накладних. Найменвання підприємства, зазначене в податковій накладній, повинно відповідати найменуванню, вказанному в свідоцстві платника ПДВ або Виписці з реєстру платників ПДВ.

У випадку коли при оподаткуванні надаваємих послуг застосовуються різні ставки або ж ці послуги не являються об'єктом оподаткування ПДВ, вартість таких послуг і нарахування на них суми ПДВ необхідно вказувати окремо.

Вимоги до договору-заявки:
1. Найменування Вантажовідправника та Вантажоотримувача.
2. Найменування та характер вантажу.
3. Спосіб завантаження, Тип рухомого складу.
4. Пункт завантаження, Пункт перетину вантажем державного кордоку України, Пункт митного оформлення вантажу (назва митного органу та його місцезнаходження), адреса вивантаження.
5. Дата завантаження, митного оформлення та вивантаження.
6. Особі/обов'язкові умови (в т. ч. необхідність страхування вантажу і цивільної відповідальності Експедитора перед Клієнтом за збитки, вчинені втратою, недостачею або порчею вантажу, його несвоєчасною доставкою Вантажоотримувачу, іншим невиконанням або неналежним виконанням Експедитором своїх обов'язків по договору транспортного експедитування).
7. Загальна вартість послуг Експедитора (винагорода Експедитора + витрати Експедитора на здійснення перевезень по території України + витрати Експедитора на здійснення перевезень в міжнародному сполученні, в тому числі по території іноземних держав) та умов оплати (необхідні документи для здійснення оплати за надані транспортно-експедиторські послуги)

ЗАЯВКА НА МІЖНАРОДНЕ ПЕРЕВЕЗЕННЯ:

ЗАЯВКА
Завантажити


ЗАЯВКА НА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПО УКРАЇНІ:

ЗАЯВКА
Завантажити


РАХУНОК РЕЗИДЕНТА:

РАХУНОК РЕЗИДЕНТА
Завантажити


АКТ РЕЗИДЕНТА:

АКТ РЕЗИДЕНТА
Завантажити


КОНТАКТИ:
Дубіковський Валерій
Воробйова Ірина
тел.: +38 044 23 23 30
факс: +38 044 451 40 92
e-mail: v.dubikovskiy@naftachim.com.ua